Ny design och nya funktioner

Om du är en återkommande besökare till Gratisnöjen.se så ser du kanske att sidan har förändrats något. Efter att i flera år varit baserad på programmeringsspråket php har den nu istället blivit baserat på WordPress. Detta innebär att det kommer bli lättare att uppdatera sidan och därmed också korta ner tiden från förslag till att det blir publicerat på sidan!

Byggandet på denna nya sida är dock inte klar (blir man någonsin?!) utan tanken är också att sidan bättre ska kunna hantera tidsbegränsade gratisnöjen, som tex utställningar, konserter och liknande. Tidigare har det varit ett jättejobb att hantera detta vilket har gjort att dessa tips knappt kunnat tas om hand. Det är fortfarande inte helt enkelt men med denna nya sida ska det gå att ordna mycket lättare.

Det har dessutom varit ett jätteproblem med mejlen vilket jag inte ens märkt. Mejlen har fastnat på ett mejlkonto i över ett år (!) men nu har samtliga blivit nedladdade och jag har börjat föra in alla tips som inkommit under denna tid (det var en hel del!).

Kom gärna med kommentarer på den nya sidan och om något inte fungerar som det ska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *