Gratis sommarnöjen i Göteborg

Flunsåsparken (Hisingen)

Folkparken har gratisaktiviteter mest hela sommaren med saker som schackkvällar, familjekvällar, ungdomskvällar, squaredance, friluftsgudstjänster mm. ”Flunsan” ligger på Sockenvägen, centralt på Hisingen, nära Wieselgrensplatsen och Rambergsvallen. Det är Sveriges enda folkpark med fri entré. En dag i Augusti är det dessutom familjedag i Flunsåsparken med musik och olika aktiviteter för föräldrar och barn. För att få mer information om vilken dag i Augusti familjedagen är samt uppdaterat program kan ni besöka Flunsans hemsida.

Brännboll i Slottsskogen

Ett klassiskt svenskt sommarnöje. Dra ihop kompisar, kusiner, karateklubben…vilka som helst! Reglerna kan alla, och man blir fortfarande inte bränd om män är i luften 🙂

Nattklubbar

På sommaren har massvis av härliga nattklubbar öppet i Göteborg, många med takterasser och uteserveringar. Många av nattklubbarna har fri entré innan ett viss klockslag. Gästlistan har samlat alla Göteborgs nattklubbar med uppdaterad information och veckans events.

Sol och bad

Badguiden i Göteborg tipsar om bra sjö- och havsbad.

Ni som har problem med överdriven svettning på sommaren i exempelvis händer och fötter rekommenderas att använda en jontofores maskin. Här kan ni läsa mer om jontofores.

Teater Göteborg 2023

2023 är ett stort teaterår för Göteborg . Här kan du läsa mer info om Teater i Göteborg 2023 .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *