Karlstad

Här är några tips på gratisnöjen i Karlstad. Det borde väl finnas mycket mer man kan göra i Karlstad som är gratis? Tipsa i kommentarsfältet och dela med dig av dina smultronställen med andra!

Fängelsemuseet

Ett museum med gratis inträde i källaren på Hotell Bilan.

Vattentornet i Kronoparken

Se hur vi får vatten i vår kran. Ta trapporna upp och få milsvid utsikt bla över vänern, filmvisning, fika mm

Mariebergsskogen

Stor park med restauranger, caféer, tåg, naturrum och vandringsleder runt i våtmarker. I parken finns även vackra växter, lekparker för barnen, inhägnade djur och ett museum som visar djurlivet i Värmland. Gratis parkering och nära centrum.

Alsters Herrgård

Här kan man uppleva den gamla och idylliska miljön vid herrgården. Njut av de vackra blommorna och titta på de konstverk som de för tillfället ställer ut.

One thought on “Karlstad

  1. Tillägg vid Alsters Herrgård , finns en mysig vandringsled Bäverdalen och även Gustaf Fröding stenen med inhuggna dikter . Bomstadbaden med den underbara sandstranden , antagligen Sveriges längsta insjöstrand . Skutbergets klippbad , aktiviteter . Stadsvandringar. Man kan låna boken ”Majken o Melker” på biblioteket, där man får en jättebra beskrivning om Karlstads historia . Sedan kan man lätt med en karta ta sig en egen stadsvandring. Rolig för både barn o vuxna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *