Tipsa Gratisnöjen.se om fler roliga gratisaktiviteter

Gratisnöjen.se lever på att du, med dina specialkunskaper om din ort, kan tips om bra gratisnöjen som finns på din ort. Det spelar ingen roll om det är litet eller om du inte vet så mycket om det men ju mer information du kan ge desto bättre är det. Tipsa allra helst om statiska gratisnöjen, det vill säga saker man kan göra i princip varje dag.

Lättast är att du tipsar direkt i kommentarsfältet under respektive sida. Om du har ett tips som gäller en ort som inte finns med (än) så mottages dessa än mer tacksamt (dessa kan du skriva direkt i kommentarsfältet här under)! Det är jättekul att fåfler orter att synas så kom gärna med tips på orter som inte redan finns.

 Skicka gärna in foton!

Det är jättetrevligt att få foton från de olika platser som det tipsas om i respektive ort. Om du har ett foto som representerar din ort så skicka gärna in den till info@gratisnojen.se. När du skickar in ett foto så utgås det från att samtycker att det publiceras här på gratisnojen.se.

 

Tillfälliga evenemang, tex utställningar

Tillfälliga gratisnöjen som tex utställningar, konserter och klubbar tas också tacksamt emot även om sidan för tillfället inte riktigt har någon möjlighet att hantera dem på ett sökbart sätt. Allra, allra bästa sättet att göra detta är att skriva dem som en vanlig kommentar. Kommentarerna med tillfälliga tips tas eventuellt bort när evenemanget varit.

 

Mejlkontakt och tips via mejl

Det går också att mejla in tips via info@gratisnojen.se. Störst chans har du att få med dina tips om du skriver dem anpassade direkt för sidan. Pressmeddelanden kan eventuellt tas med men då det innebär en del merarbete att skriva om dem så krävs det betydligt mer.

4 thoughts on “Tipsa Gratisnöjen.se om fler roliga gratisaktiviteter


  1. Tack för dina tips, Johanna! Jag har haft stora problem med mejlen, de hamnade i ett e-postkonto som jag inte kommit åt förrän helt nyligen. Det var tips där som var upp till ett år gamla och jag arbetar för närvarande med att få in dessa. Några av dem är inte längre aktuella (tillfälliga gratisnöjen) så dessa kommer förstås inte att tas med. Men dina tips kommer förmodligen dyka upp inom kort. 1. Ocean Market
  Hantverksbryggeriet Oceanbryggeriet ställer till med marknad.

  Oceanbryggeriet samlar 30 utställare inom mat, musik, konst, böcker med mera under Ocean Market. Självklart hittar du en Ocean-bar på plats som kommer att servera öl till förmånliga priser. Fritt inträde!
  Klara utställare är Linegatans ost, Klädesholmen sill. Parkners gastronomi,Johan i hallen, Berzelli choklad, Curlies Fudge ,Margaretas bröd,Hedemborgs grönt och frukt, Extremefood, Beriksson, Ber and beyond (böcker), Rockhouse (kläder) , Smakfyllt bröd och butik, Soulstore ,Honung, Lejonet och björnen, Mahogny Cooffy och Svenska ölfrämjandet.
  Konsten står Kent Larsson.
  Foodtrucks Mi Taquito, Tom Toms , Oscar och den lille, In Gwaro ,Öckerö fisk(ostronbar) samt en stor grill där Johan i hallen grillar burgare och korv.
  Väl möt


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *