Göteborg

göteborgGöteborg är fullt av gratis saker att göra, med barn med kompisar eller bara för en själv. Här tipsar vi om gratisnöjen i Göteborg.

Spårvagnssightseeing

Västtrafik har utvecklat en app till iPhone/Android som ger dig en guidad tur genom Göteborg på spårvagnarna. Appen är gratis och kan laddas ner på respektive sida (”Spårvagnssightseeing”). Ladda ner den och lär dig om staden medan du åker spårvagn.

Gunnebos slottsträdgårdar i Mölndal

Gunnebo slott byggdes i slutet av 1700-talet och arktiket C.W. Carlberg anlade en vacker tillhörande slottsträdgård i tre delar; den franska barockparken, den engelska landskapsparken och den prunkande köksträdgården. Här finns även Kaffehus och Krog samt Butik. Här är öppet året runt.

Pub Quiz

Det finns dagligen pubar som har olika typer av quiz i hela Göteborg. Det är gratis att delta och många ställen har priser om du skulle vinna. På Gästlistan kan du hitta en lista över Göteborgs Quiz.

Kollektivhuset Stacken

Håller öppet hus den 20 oktober kl. 12-15. Hit kan man komma och fika, kolla runt, umgås eller gratishandla med mera. Kollektivet är ett helt 8-våningshus där totalt 80 personer bor, och tillsammans hjälps de åt att ta hand om fastigheten.

 

Snöröjning Göteborg

På vintern brukar det sina med aktiviteter att roa sig med. Perfekt tid för att spara ihop till sommaraktiviteterna. Handskottad snöröjning behöver många företag hjälp med på vintern. Läs mer om snöröjning i Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *