Trelleborg

Här hittar dy tips på gratis saker att göra i Trelleborg. Säg gärna till om du bor i Trelleborg och kan hjälpa oss med nya tips!

Utkiken i Smyge

Besök Sveriges sydligaste plats i Smygehamn/Trelleborg och se den fina utsikten därifrån.

Höstkonserter Trelleborg

Höstshow i församlingshemmets stora sal. S:t Nicolai Barnkör, och S:t Nicolai Lilla Flickkör medverkar med en fartfylld show där många musikaliska kaskader utlovas. Anders Juhlins eminenta trio medverkar. Konserten leds av körledare Britt-Louise Håkansson.

Händels messias Trelleborg Körverket ”Messias” av G.F.Händel är kanske det mest kända och sjungna körverket nånsin. För första gången framförs det nu i S:t Nicolai kyrka i en version för unga röster. S:t Nicolai Flickkör, Lilla Flickkör och Barnkör samt orkester medverkar under ledning av Britt-Louise Håkansson

En konstvandring Trelleborg

Trelleborg är fyllt av offentliga konstverk. gör en konstvandring på egen hand med hjälp av guiden som du gratis laddar ner på Trelleborgs kommuns hemsida.

Sommarlustspel i Parken

Se Trelleborgsrevyns sommarlustspel i Parken. Spelar varje dag sommartid. För exakta datum se www.trelleborgsrevyn.se

Sveriges sydligaste spelmansstämma Trelleborgs kommun Sveriges sydligaste spelmansstämma hålles vanligen första helgen efter midsommar. Kom och sjung,spela, dansa och lyssna. Köpmansmagasinet i Smygehuk/Smygehamn.

 

Böste

I Böste söder om Trelleborg så finns en väldigt fin sträcka sandstrand och även fina gamla hus där vissa har halmtak. Förutom sol och bad kan man här njuta av gulliga gränder där man inte behöver trängas bland en massa folk då stället för det mesta är ganska lugnt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *